Långsegling 2020

På styrelsemötet i juni togs beslut om hur årets långsegling kan genomföras under rådande omständigheter.

Vi kommer inte att segla iväg på en traditionell långsegling utan kommer att ha seglingsveckor nere på båtstationen istället, ingen övernattning kommer att förekomma utan man sover hemma varje natt.

Det kommer finnas aktiviteter för alla kunskapsnivåer.

Aktiviteterna pågår måndag till lördag med uppehåll på söndagar. På lördagarna kommer vi avsluta seglingsveckan med en längre dagssegling.

Veckorna är:
v 28: 6-11 juli.
v 29: 13-18 juli

Precis som vanligt så anmäler man sig för en hel vecka dock med ett reducerat pris på 950:- per vecka. Anmälan görs på langsegling@mosjo.nu eller till din avdelningsledare.
I avgiften ingår mat, bränsle till båtarna och material för aktiviteterna. Dock kommer vi inte att ha frukost då detta hade tagit för mycket tid från aktiviteterna varje förmiddag.

De som redan har betalat in anmälningsavgiften har så klart en möjlighet att avanmäla sig om det nya upplägget inte fungerar och kommer att få tillbaka mellanskillnaden på anmälningsavgiften.

För att vi ska få ihop en bra planering och bra aktiviteter så behöver vi få din anmälan så snart som möjligt dock senast den 26e Juni.

Med Vänliga Hälsningar

Långseglingskommitén