Långsegling 2022

Till sommaren planerar vi för en 2 veckors långsegling.

 

Tid

Långseglingen är planerad till vecka 28 och 29. Planen är att starta på kvällen fredagen den 8e juli, kl 18. 

 

Från intresseanmälan har det framgått att första veckan blir av. Det finns fortfarande platser kvar till denna veckan. Den andra veckan är mer osäker. I nuläget har vi endast 6 anmälda (vid 10e juni). Skulle det inte bli tillräckligt många anmälda ställer vi in andra veckan. Vi i Långseglingskommitén kommer ta ett beslut direkt efter Midsommar, så vill man vara med den andra veckan måste man anmält sig till innan Midsommar. Blir det 2 veckors långsegling kommer det vara ett planerat byte lördagen den 16e juli. Skulle man bara vilja vara med delar av en vecka så går det också bra, men då får man arrangera dit/hemtransport själv. 

 

Destination

Årets destination blir Själland! 

Beroende på ifall det blir en eller två långseglingsveckor är det inte helt bestämt exakt vart på Själland, men två tänkbara rutter är norra Öresund och Roskildefjorden, eller södra Själland

 

Kostnad

Kostnaden är fastställd till 1600 kr/vecka. 

Om man är med båda veckorna blir det 3000 kr för båda (dvs. 200 kr rabatt)

  • Ni som ska med första veckan betalar 1600 kr till kårens konto via bankgiro 396-8351, eller via swish på nummer 1233112133. Ange som meddelande “Långsegling Förnamn Efternamn”
  • Ni som vill vara med endast andra veckan, avvakta med betalningen tills dess att det är beslutat att den blir av. 
  • För de som vill vara med båda veckorna, betala 1600 kr för den första veckan. Om den andra veckan blir av betalar ni sedan 1400 kr. 

Anmälan 

De som intresseanmält sig får ett mail att bekräfta att de fortfarande vill vara med. För de som inte redan intresseanmält sig, fyll i anmälan här nedan. Fyll i vilka veckor du vill  vara med. Om du inte kan vara med hela veckor så fyll i datumen du kan vara med. 

Fyll även i vilka certifikat du har. Om du förväntar dig få ett certifikat innan långseglingen (men inte har det nu), fyll i de du har och skriv till langsegling@mosjo.nu vilket du förväntar dig få. 

Anmälan är fullständig först när du betalt in till kårens konto. 

 

Om du har några frågor så maila langsegling@mosjo.nu, eller ring 0722119037

 

Med vänliga hälsningar

Långseglingskommitén